Kezdőlap A letöltés menete Bankkártyás fizetés Utalásos fizetés SMS fizetés Vásárlói tájékoztató Kapcsolat
Letöltési kód megadása
Ide írja be a kapott kódot:
Nyomtatvány keresés

   
Letölthető iratminták
Számviteli szabályzatok
Pénzmosás elleni szabályzat ÚJ!
Számviteli politika 2017
Számlatükör - számlakeret 2017
Pénzkezelési szabályzat 2017
Leltározási szabályzat 2017
Kötelező nyilvántartások
KATA bevételi nyilvántartás
Cafeteria szabályzat
Cafeteria szabályzat minta 2017
Cafeteria szabályzat minta 2016
Cafeteria szabályzat minta 2015
Munkaügyi dokumentumok
Munkavállaló tájékoztatása 2017
Munkaszerződés minta 2017
Munkaszerződés módosítás minta 2017
Munkaköri leírás minta 2017
Egyszerűsített munkaszerződés 2017
FELMONDÁS MINTÁK 2017
Szabadság nyilvántartás 2016
Szabadság nyilvántartás 2017
Szabadság nyilvántartás 2016
Jelenléti ív
Jelenléti ív letöltés 2017
Jelenléti ív 2016 letöltés
Jelenléti ív 2015 letöltés
Jelenléti ív 2014 letöltés
Jelenléti ív - heti bontásban
Jelenléti ív - korábbi évek
Általános iratminták
Meghatalmazás minta 2017
Részletfizetési kérelem minta 2017
Átvételi elismervény minta 2017
Fizetési felszólítás minta 2017
Adóbevallás
Munkáltatói igazolások
Munkáltatói jövedelemigazolás 2014
Vállalkozás iratmintái
Megbízási szerződés minta 2017
Vállalkozási szerződés minta 2017
Teljesítés igazolás minta 2017
Tagi kölcsön szerződés 2017
Időszaki pénztárjelentés
Kiküldetési rendelvény 2017
Szerződések
Ingatlan adás-vétel minta 2017
Ingatlan ajándékozási szerződés 2017
Albérleti szerződés minta 2017
Albérleti szerződés magyar / angol
Gépjármű adásvételi szerződés 2017
Gépjármű kölcsönadási szerződés 2017
Családi adókedvezmény 2014
Adóelőleg nyilatkozat 2014 a családi adókedvezmény igényléséhez
Önéletrajz
Önéletrajz minta 2017
NAV vagyonosodási vizsgálat
Egyéb programok

A bankkártyás fizetési lehetőséget a
CIB Bank biztosítja.
Elfogadott kártyák.A forgalmazó Nexton Hungária Bt. székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

1. Dokumentum2. Fizetési mód3. Fizetés, számlázás4. Letöltés
 1. Dokumentum választás
FELMONDÁS MINTÁK 2017

Felmondás minta 2017: könnyen szerkeszthető, online letölthető felmondás minták a munkavállaló és munkáltató részéről a 2016-os évre. Word formátumban szerkeszthető felmondás mintákat tölthet le, melyekkel a jogszabályi előírásoknak megfelelően szüntetheti meg a munkaviszonyt 2016-ban. Megtalálható a dokumentumok között a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel minta 2016, azonnali hatályú felmondás minta 2016, de számos felmondás minta a munkáltató vagy a munkavállaló részéről is.

Felmondás közös megegyezéssel minta 2017
Munkaviszony megszűnése közös megegyezéssel. Munkaviszony megszűnése közös megegyezéssel. A munkaviszony megszüntetését közös megegyezéssel a munkáltató és a munkavállaló is kezdeményezheti. Megegyezésük esetén írásban kell rögzíteni a munkaviszony megszűnése esetén a munkáltatót és a munkavállalót terhelő kötelezettségeket.
Ez a letölthető iratminta a jelenleg hatályos Munka Törvénykönyve szerint készült, word formátumú (doc), kézzel és számítógéppel egyaránt kitölthető, átszerkeszthető dokumentum.
Felmondás a munkavállaló részéről minta 2017
Felmondás a munkavállaló részéről. Felmondás a munkavállaló részéről. A fennálló munkaviszonyt a munkavállaló felmondással megszüntetheti. Figyelni kell azonban arra, hogy a felmondás során a munkaszerződésben foglalt kötelezettségeket be kell tartani és a hatályos Munka Törvénykönyve szerint kell eljárni.
Ez a letölthető felmondás minta word formátumú (doc), kézzel és számítógéppel egyaránt kitölthető, átszerkeszthető dokumentum. Alkalmazása határozatlan idejű munkaviszony esetén ajánlott.
Felmondás a munkavállaló részéről határozott idejű munkaviszony esetén 2017
Felmondás a munkavállaló részéről határozott idejű munkaviszony esetén. Határozott idejű munkaviszony felmondása a munkavállaló részéről. A határozott idejű munkaviszony felmondásának indokolása kötelező a munkavállaló részéről. A munkaviszony felmondásának indoka csak olyan ok lehet, amely számára a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi, illetve a munkaviszony fenntartása számára aránytalan sérelemmel járna.
EZ a word (doc) formátumú munkaviszony felmondás iratminta kézzel és számítógéppel egyaránt kitölthető. FIGYELEM! A határozott idejű munkaviszony felmondásának indokolása a munkavállaló részéről kötelező.
Felmondás azonnali hatállyal a munkavállaló részéről 2017
Azonnali hatályú felmondás a munkavállaló részéről. A munkavállaló a munkaviszonyt azonnali hatályú felmondással akkor szüntetheti meg, ha a másik fél a munkaviszonyból származó lényeges kötelezettségét szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegi, vagy a munkáltató olyan magatartást tanúsít, amely a munkaviszony további fenntartását lehetetlenné teszi. Az azonnali hatályú felmondás joga csak bizonyos esetekben, és meghatározott idő eltelte előtt illeti meg a munkavállalót.
Word formátumú, kézzel és számítógéppel egyaránt kitölthető, átszerkeszthető dokumentum a hatályos Munka Törvénykönyve szerint. Segítségül szolgál a munkavállaló részére az azonnali munkaviszony felmondásához. FIGYELEM! A konkrét indokolás a megjelölt részeknél kötelező.
Felmondás a munkáltató részéről minta 2017
Felmondás a munkáltató részéről. A munkaviszonyt a munkáltató felmondással megszüntetheti. Bizonyos esetekben viszont a munkáltató a fennálló munkaviszonyt nem szüntetheti meg, ellenkező esetben ennek súlyos munkaügyi bírság lehet a következménye. A Munka Törvénykönyve szabályozza azokat az eseteket, amelyeket a munkaviszony felmondásakor figyelembe kell venni.
Ez a felmondás minta word formátumú (doc), kézzel és számítógéppel egyaránt kitölthető, átszerkeszthető dokumentum. A munkáltató részéről történő határozatlan idejű munkaviszony felmondásának indokolása a megjelölt részeknél kötelező.
Felmondás azonnali hatállyal a munkáltató részéről 2017
Azonnali hatályú felmondás a munkáltató részéről. A munkáltató a munkavállaló munkaviszonyát azonnali hatályú felmondással csak bizonyos esetekben szüntetheti meg. Az azonnali hatályú felmondást alaposan meg kell indokolni. Természetesen néhány esetben a munkaviszony megszüntetése indokolás nélkül is megtehető, pl. próbaidő alatti munkaviszony megszüntetése.
Ez a letölthető word (doc) formátumú felmondás minta segítségül szolgál a munkáltató számára, hogy elkerülje az esetleges nagy összegű munkaügyi bírságot. A munkáltató részéről történő határozatlan idejű munkaviszony azonnali hatályú felmondásának indokolása különös körültekintést igényel.
Felmondás próbaidő alatt a munkáltató részéről 2017

A munkaviszonyt próbaidő alatt a munkáltató azonnali hatállyal megszüntetheti. Ez vonatkozik a határozott idejű munkaviszonyra és a határozatlan idejű munkaviszonyra egyaránt. Fontos tudni azonban, hogy a felmondásnak meg kell felelnie a Munka Törvénykönyve előírásainak és a felmondást minden esetben írásba kell foglalni.
Ezen felül elengedhetetlenül fontos, hogy a munkavállaló az azonnali próbaidő alatti felmondást még a próbaidő letelte előtt átvegye. Amennyiben erre a munkahelyén nem hajlandó, akkor az átadás meghiúsulását tanúkkal kell igazoltatni. Levélben történő értesítés esetén az átvétel ideje meghatározó.

Felmondás próbaidő alatt a munkavállaló részéről 2017

A munkaviszonyt a munkavállaló próbaidő alatt azonnali hatállyal megszüntetheti. Ezt a felmondást a munkavállalónak indokolnia nem kell. A próbaidő alatti azonnali hatályú felmondást írásban kell megtenni úgy, hogy a munkáltató azt még a próbaidő letelte előtt bizonyíthatóan átvegye. Ezt a felmondólevelet célszerű a munkáltató képviselőjének személyesen átadni és a saját példányon az átvétel tényét igazoltatni.

felmondás, felmondás minta, felmondás minta 2017, felmondás 2016, azonnali hatályú felmondás, rendes felmondás, rendkívüli felmondás, munkaviszony megszüntetése
A weblapot üzemelteti: Nexton Hungária Bt. - Kapcsolat: nyomtatvany@outlook.com